Vaarevenementen

Werkelijk alle mogelijkheden die u maar wenst…!

Niets is meer rustgevend dan een dagje op het water…! RC Events biedt u héél veel mogelijkheden. Onderstaand treft u een aantal opties aan om het plezier op het water voor u nog attractiever te maken. Wij zorgen ervoor dat u het voor de volle honderd procent naar de zin heeft als u (met ons) op stap gaat. U vraagt, wij varen…!!!

P9202125Mogelijkheid 1
Een dag op stap met onze schipper. Laat u trakteren..! Concentreer u op wat dan ook en laat u varen naar de plekjes die wij van tevoren met u hebben afgesproken.

Mogelijkheid 2
Op stap met uw eigen schipper, die uiteraard in het bezit moet zijn van een vaarbewijs plus de nodige ervaring.

 

Mogelijkheid 3zeilen04
Een lang weekend op stap met onze schipper. Hij vaart u naar meerdere gezellige plaatsen rond en aan het IJsselmeer.

Mogelijkheid 4
Een dag trip Hoorn-Volendam-Hoorn. Onze schipper ontvangt u in de haven van Hoorn en vaart u naar Volendam. Daar aangekomen bieden wij u de gelegenheid om gezellig te wandelen en te winkelen op de wel bekende de Dijk, daarna vaart onze schipper u weer terug naar onze thuishaven Hoorn.

Mogelijkheid 5
Naast de diversen zeilevenementen bieden wij u ook de mogelijkheid om met onze schipper in een sloep door de Amsterdamse grachten te varen. Ook hierin hebben wij verschillende mogelijkheden.

s2Mogelijkheid 6, 7, 8, 9……
Eigenlijk kunnen we zo ongeveer elke wens vervullen die u heeft. Op stap met zakenrelaties? Wij zorgen voor een prachtige trip. Een blind date? Waarom niet op onze boot? Een secret date? Alleen het water deelt uw geheim. Een gewone date? Alles kan.

U vraagt, wij varen…!